Perşembe

Maya Estetik -Yılmaz Parlar

“HER KADIN GÜZELDİR”
Dr. Nihat Dik “ Her kadın güzeldir, Biz Maya Estetik olarak Kadına estetik kazandırıyoruz.
Dünya kadınlar günü dolayısıyla Dünya kadınlar gününü bir haftalık kutlamaya taşıyan Maya Estetik,Teşvikiye şubesine gelen yüzlerce kadını misafir etti.

 Dünya kadınlar günününde Estetik eğitim amaçlı bilglendirilen kadınlar sağlıklı nefis pasta türevleri ve gerçek meyve suları ile ikramlandırıldılar. Sürpriz hediyelerini aldılar Güzel gün geçirdiler. 
Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nihat Dik ile kısa bir söyleşide gerçekleştirdik. Dr. Nihat Dik 2004 yılında kurduğu Maya Estetik Polikliniğinin kurucu doktoru, MayaPharma’nın  sahibi ve Genel Müdürü.
1972 doğumlu İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinden 1997 yılında mezun olan olan Dr. Nihat Dik, Medikal Estetik alanına duyduğu ilgi nedeniyle eğitimini devam ettirmek üzere Almanya’ya gittiğini  ve Frankfurt’ta Estetik alanında çalışmalarda bulunduğunu. Türkiye’ye döndüğünde T.C. Sağlık Bakanlığı Medikal Estetik Uygulama eğitimini başarıyla tamamlayarak “Medikal Estetik Uzmanı” ünvanını aldığını . 2002 yılından 2005 yılına kadar Eczacıbaşı/Baxer’da Sorumlu Hekim olarak görev aldığını bir solukta sıraladı.
Uygulamaları yerinde bizzat görereek kadınların memnuniyetinine tanık oluyoruz. Tüm ürünler Amerikan image markalı. Yöneticiden aldığımız bilgilere göre   Maya Estetik, Mecidiyeköy, Teşvikiye, Nişantaşı, Bakırköy (İstanbul), Edremit (Balıkesir), Alsancak (İzmir), Lara (Antalya) şubelerinin açılması ile Lazer Epilasyon ve Medikal Estetik  yelpazesi genişlemiş.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder