Perşembe

HÜLYA AVŞAR’DAN TENİS OKULU-YILMAZ PARLAR

HÜLYA AVŞAR’DAN TENİS OKULU
Estetik International Sağlık Grubu’ nun ana sponsorluğu ile Hülya Cup Senior 2014  Tenis Turnuvası kapsamında, T.E.D. Spor Kulübü Tesisleri’ nde basın toplantısı gerçekleşti. 

Hülya Avşar, Estetik International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Bülent Cihantimur, T.E.D. Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, Bien Seramik Pazarlama Müdürü Ali Naci Ülkü, Baymak A.Ş. Genel Müdürü Ender Çolak, Activar Genel Müdürü Dr. Yaman Er ve Saka Su -Yıldız Holding Pazarlama Direktörü Ceyda Selahi basına, turnuva ile ilgili genel bilgi aktardılar ve Toplantıya çok sayıda iştirak eden basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Estetik İnternational Sağlık Grubu sponsorluğunda gerçekleştirilen, Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası basın toplantısında, Hülya Avşar basın mensupların sorusu üzerine Tenis Okulunu kısa zamanda hayata geçireceğini açıkladı.
Hülya Avşar “Sporun, insanın beden ve ruh sağlığına olan olumlu yansımalarına inanmaktayım. Bu yüzden sporu desteklemeyi de bir sosyal sorumluluk görevi olarak görmekdeyim. Bu amaçla daha uzun yıllar turnuvanın düzenlenmesini amaçlıyorum.” Bu sene gösteri maçı yapacakmısınız? Sorusu üzerine “Sakatlığım sebebiyle bu turnuvada gösteri maçını büyük ihtimalle yapamayacağım. Ancak mix müsabakalara katılabileceğim “ dedi.
Türkiye Tenis Federasyonu ve RMG’nin denetim ve gözetiminde düzenlenen turnuvada, Hülya Avşar kardeşi Helin Avşar’ın doktoru  ünlü estetik plastik cerrah Bülent Cihantimur mesleğini mükemmele yaptığını en iyilerden biri olduğunu dolayısyla başarısını enerjsisini müsabakanın oluşmasınada taşıdığını ima etti.
Basın toplantısı sırasında son derece enerjik ve pozitif yapısıyla toplantıya interaktiflik getirdi. Ayrıca son derece şakacı benzetmeleriyle tüm basın mensuplarını güldürdü. "Maçtan önce ön sevişme şart" sözleri üzerine Avşar kızı , yanında oturan sponsorları gösterek   "Bir sponsorumuz ısıtıyor, diğeri kremliyor, Bülent Hocam da güzelleştiriyor" dedi. Toplantının moderatörü olarak, Estetik International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur' a sözü verdi.  
Bülent Cihantimur "Bizim işimiz güzellik biz güzelliklerin yanındayız.Bu sene 3. kez sponsor olduk. Çünkü, Türkiye'de 1 tane Hülya Avşar var. Kendisini beğendiğimiz ve yaptığı işleri takdir ettiğimiz için, yanında yer almaktan  mutlu oluyoruz. Hülya hanımın olduğu her organizasyondan keyif alıyoruz. Yapacağı her organizasyonda yanında olacağız. Bu yüzden Hülya Cup’ın ana sponsoru olarak yer aldık.”dedi. 
Türkiye Tenis Federasyonu ile RMG’ nin denetim ve gözetiminde düzenlenen Hülya Cup Senior  Tenis Turnuvası, Eylül ayında yapılan Bursa turnuvasının ardından, yine Estetik International Sağlık Grubu’ nun ana sponsorluğu ile  17-29 Kasım 2014 tarihleri arasında T.E.D. Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşiyor.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder