Cuma

BATIAD HAKAN AKKAYA DEFLESİ-YILMAZ PARLAR

HAKAN AKKAYA TASARLADI
BAYRAMPAŞA TEKSTİLCİLERİ ÜRETTİ…

BATIAD Bayrampaşa Tekstilci iş adamları günümüzün popüler moda tasarımcısı Hakan Akkaya ile işbirliği yaparak bir ilke imza attı.

Hakan Akkaya’nın tasarımlarını üreterek muhteşem bir defile hazırlayan Bayrampaşa tekstilciler “heyecanlıyız çünkü moda hızlı değişiyor. Bizler testilin kalbi olan bir noktadayız, yerimizde oturarak değil modayı takip ederek gelişmeliyiz” diyerek neden bu projeye girdiklerini anlattılar.
Televizyonların sevilen ismi Gonca Vuslateri ve Kaan Sekban’ın sunuculuğunu, Banu Noyan’ın koreografisini hazırladığı defile de Çağla Şikel ve Özge Ulusoy’nun yanı sıra 30 manken podyuma çıktı. Özge Ulusoy’un sunduğu el örgüsüyle Kartopu firması tarafından hazırlanan gelinlik büyük ilgi gördü. Defilenin DJ’liğini Hande Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu yaptı.

Hakan Akkaya’nın jürisinde bulunduğu Gaziantep M1 AVM’de gerçekleşen Model Of Celebrity yarışmasına katılan ve en büyük hayalinin manken olmak olduğunu söyleyen işitme engelli Zehra Özbey’i, tüm masraflarını karşılayarak İstanbul’a getiren Hakan Akkaya genç kızı podyuma çıkarttı. Büyük alkışlarla podyumda yürüyen Zehra gözyaşlarına boğuldu.

Defile de Hakan Akkaya’nın kadın ve erkek tasarımlarını üreterek katılan firmalar; Erten, Sertuğ, Nirvana, İdeal, LMZ, 96 Tekstil, New Suprise, Tarz Cool, Zivikan, LCR ve Kartopu’nun da aralarında bulunduğu 11 firmanın koleksiyonları sergilendi.

İstanbul Ticaret Odası, İTKIB, IHKIP, İstanbul Sanayi Odası ve Midmak’ın katkılarıyla hazırlanan defile de BATIADBaşkanı Aydın Ertem bir konuşma yaparak destekçi kurum ve birliklere destekleri için teşekkürlerini sundu. 

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder