Cumartesi

EMITT Hosted Buyer Sonuç Raporu-Yılmaz Parlar


EMITT Hosted Buyer Sonuç Raporu

EMITT Fuarı umut saçtı.
105 ayrı ülkeden 811 Hosted Buyer alım heyetinin gelmiş olduğu EMITT fuarı bu sene çok daha verimli geçti.
Hem Hosted Buyerlar hem de EMITT Fuarından stand alanlar oldukça memnun ayrıldı.


Gelen Hosted Buyer Tur Operatörleriyle hem standlarda ikili görüşmeler ve hem de 3 gün boyunca yapılan SpeedNetworking boyunca çok başarılı ikili görüşmeler gerçekleştirildi.
Hosted Buyerları EMITT Fuarına getiren ve organize eden TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender, EMITT Fuarına gelen Hosted Buyerların daha seçkin bir profil çizdiğini, Avustralya’dan Kanada’ya, Amerika’dan Çin’e değin geniş bir yelpazede elit bir katılım olduğunu belirtti.



Fuar alanında standlarda Hosted Buyerlar ve katılımcılar arasında toplam 11.342, Speednetworking alanında ise 3420, toplamda 14.762 ikili B2B görüşme sağlandı. Bu rakamın oldukça değerli olduğunu belirten Kalender, önümüzdeki yılki hedeflerinin bu rakamları daha da yükseltmek olduğunu bildirdi.
Fuara alınan ön randevu sayısı: 5624
Onaylı randevu sayısı: 2404
Pending randevu sayısı: 3220
Katılıcların toplam onaysız randevu sayısı: 2829
Türk katılımcıların onaysız randevu sayısı:1964
Hosted Buyerların toplam onaysız randevu sayısı:391
Gelen tüm Hosted Buyerların İstanbul’da Pullman, Tryp By Wyndham, Radisson Blue Batışehir ve Lionel Hotel başta olmak üzere 5 yıldızlı otellerde konaklamasını sağlayan TravelShop Turkey, fuar devamındaki Eğitim Turlarında Türkiye’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu seneki tanıtımı yapılan destinasyonlar, İstanbul, Çanakkale, Truva, Bergama, Kuşadası, Efes, Pamukkale, Antalya, Konya, Ankara, Kartepe ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu.
Gala yemekleri Lionel Hotel, Pullman Hotel ve Tryp By Wyndham’da gerçekleşti.
Pullman’daki Gala Yemeğinde Hindistan’dan gelen mankenlerle Indian Fashion Show gerçekleştirildi.




Yemeğe Türkiye’den ve Yurtdışından birçok seçkin Tur Operatörünün yansıra, Tanıtma genel müdür yardımcı Onur Gözet, TUROFED Başkanı Osman Ayık, ISTTA Başkanı Yardımcısı Erol Turanlıoğlu, THY Nepal Müdürü Abdullah Tuncer Kececi ve Nepal Deik Başkanı Mustafa Akıncılar da yer aldı.
Onur konuğu olarak Hindistan Büyükelçisi Rahul Kulshreshth de davetliler arasındaydı.
Murtaza Kalender son olarak, “bu etkinlikte bizleri destekleyerek yardımcı olan tüm işbirliği yapmış olduğumuz meslektaşlarımız ve ortaklarımıza teşekkürü bir borç biliriz” şeklinde beyanda bulundu.
Bir sonraki etkinliklerinin düğün organizatörlerine yönelik olarak Kıbrıs’ta ve ardından da Ekoloji ve Gastronomi temalı etkinliklerinin Tokat’ta yer alacağını ekledi.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder