Pazartesi

Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz^den örnek hareketler-Yılmaz Parlar

KONSOLOSDAN ÖRNEK HAREKETLER
İsviçre İstanbul Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz herzamanki zarifliği ile candan samimi sevgi dolu alçak gönüllüğünü yine gözler önüne sergiledi.
İsviçre Bağımsızlık günü kutlaması içeriğinde, İsviçre İstanbul Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz ev sahipliğinde Swiss Hotelde resepsiyon düzenlendi.
 İsviçre İstanbul Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz ve eşi Yıldırım Kırgöz tüm konukları güleryüz ile karşıladı. Tebrikleri kabul etti. Tüm gece boyunca da her konukla ayrı ayrı ilgilendi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Geçmişten günümüze seçilen sevilen müzik karşısında konuklar pist oluşturarak dans ederek eğlenmeye başladılar.
Konukların arasına İstanbul Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz dahil olarak birlikte dans ederek Ülke Milli gün kutlamasına olan sevincini sergilerken diğer tarafdan da insan olmanın etden kemikden ruhdan olmanın verdiği gerçeği ile egodan arınmış tüm alçak gönüllüğünü örnekledi. 
Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz, Dönemi süresince iki Ülke İiişkilerin ve ekonominin gelişmesine olan başarısını sanat kültür faliyetleriyle süsledi. İş hacmı giderek artış göstererek doğrudan yatırım dolayısıyla istihdam seviyeleri üst seviyelerde seyretmiştir.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder