Perşembe

KOCAELİ YOGA FESTİVALİ
“Yoga Festivalinde Yaşamı Kutlamak”.
Pozitif yaşam stilini yayan Yoga Academy
Her ay Türkiye’nin oksijen deposu noktalarında Yoga Festivalleri düzenleyen yoga yaşam stilinin pozitif yönlerini etrafına yaymaya ve insanlarla paylaşmaya devam eden Yoga Academy’nin Ağustos festivali 22-23 Ağustosta Kocaeli’de, körfez manzaralı Emexotel’de gerçekleşecek.
Türkiye’den dünyaya açılan ilk ve tek Yoga okulu olan Yoga Academy festivallerine birçok il ve ülkeden yoga severler, sağlıklı yaşam tutkunları, aileleriyle birlikte katılıyor.
Önce hobi olarak başlayan, dayanılmaz gündelik sorunlarda beyni ve vücudu rahatlatacak çareler sunan yoga, bedeni, zihni ve duyguları dengeleyen bir yaşam stili, ruhsal ve fiziksel sorunların çözümü için birebir yapmanız gereken olmazsa olmazlardan.  
Yoga kısa zamanda tutku haline dönüşen Yoga, hayatın büyük transformasyonunu yaşam stiline dönüştürebilmek  başlatmaktadır.


İçinizden hem yaz aylarının kıpır kıpır çoşkusunu sonbahara taşımak hem  formda kalmak hem de pozitif bir zihni tüm zamanlara yaymak geliyorsa Yoga Academy Festivali bunların hepsini bir arada yapabileceğiniz bulunmaz bir alternatif sunuyor.

Mucizevi bir dokunuş olan Orijinal Yoga Sistemi teknikleri ile hem içten hem de dıştan yenilenecek, sağlık, özgüven, duygusal denge, pozitif zihinle kendinizle barışık bir hayatla gelen güzelliği keşfedeceksiniz!!!

Bilimsel temellere dayalı Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinin uygulanacağı festival, Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf önderliğinde gerçekleşecek. 

Festivalin bu ayki teması “Yoga Festivalinde Yaşamı Kutlamak”.
Çakra (enerji merkezi) Çalışmaları, Biyoenerji Teknikleri, Gevşeme Teknikleri, Zayıflamak için Yoga, Nefes Teknikleri, Meditasyon teknikleri festivalde yapılacak olan çalışmalardan bazıları… Bu çalışmaların size kazandıracakları ise şöyle:


Nefes teknikleri sayesinde doğru bir nefesin önemi keşfedilir. Nefesin kontrolüyle sinir sistemi ve duygular yatışır, kalp atışları yavaşlar ve yaşam kalitenizi artırmak için önemli bir adım atmış olursunuz.


Biyoenerji Teknikleri sayesinde tüm beden enerjiyle dolar ve enerji sistemi dengelenir. İçsel dengeniz artar, huzur ve neşe hissiyle dolarsınız.


Vücut çalıştırma teknikleri ile tüm iskelet-kas sisteminiz çalışır, vücudunuz forma girer ve sıkılaşır. Aynı zamanda hormonal bezlere masaj etkisi yapan bu özel duruşlar sayesinde endokrin salgıları düzene girer ve buna bağlı dengesizlikler ortadan kalkar. Omurga bozuklukları, bel boyun ağrıları, dolaşım bozuklukları da yine bu teknikler sayesinde giderilebilir.


Konsantrasyon ve meditasyon teknikleri sayesinde zihin kontrol altına alınır, odaklanma gücü gelişir ve zeka keskinleşir.


Gevşeme teknikleri ise tüm bedeninizin ve zihnin bilinçli şekilde gevşetilmesini sağlayar. Buna bağlı olarak stres, sinirsel ve duygusal gerilim atılır. Ayrıca günümüzde yaygın bir problem olan uykusuzluk sorunun giderilmesinde de oldukça etkili olan bu teknikler uyku kalitesinin artmasını ve zamnın etkin bir şekilde kullanılmasını sağlar. 


Bu festival enerji ve huzurla sonbaharı karşılamak için birebir....


Festival Programı: 


Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı

Büyük Üstad Akif Manaf yönetiminde, 


Tarih : 22-23 Ağustos 2 gün 1 gece.


22 Ağustos Cumartesi


10.00 - Otel giriş

11.00 - Muladhara (kök) Çakra çalıştırma teknikleri - Özgüvenin geliştirilmesi
12.30 - Kahvaltı
14.30 - Biyoenerji Teknikleri
15.30 - Nefes Teknikeri
17.00 - Svadhisthana (pelvis) Çakra çalıştırma teknikleri - Yaratıcılığın geliştirilmesi  
18.45 - Akşam Yemeği
20.00 - Tüm Sorulara Cevaplar- Büyük Üstad ile Sohbet

23 Agustos Pazar


08.00 - Manipura (Karın) Çakra çalıştırma teknikleri - Kararlılığın geliştirilmesi

09.30 - Kahvaltı
12.30 - Meditasyon
13.30 - Gevşeme Teknikleri
15.00 - Anahata (Göğüs) Çakra çalıştırma teknikeri - Sevginin geliştirilmesi


Yoga matlarınızı getirmeyi unutmayınız.


www.yogaacademy.com.tr

info@yogaacademy.com.tr

T. 0 212 243 96 42 - 0 533 251 75 83


Ayrıntılı Bilgi için:

YOGA ACADEMY HALKLA İLİŞKİLER
Elçin Erener – 0532 284 17 90
elcinerener@yogaacademy.com.tr, elcinerener@gmail.com


yilmazparlar@yahoo.co

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder