Cuma

GRATIS’DEN RENKLİ LANSMAN SLEEK-YILMAZ PARLAR

GRATIS’DEN RENKLİ  LANSMAN SLEEK
Renkli kozmetik, cilt bakım ve kişisel bakım alanları dâhil 12 kategoride geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veren 60 ilde 339 mağazasıyla, 2009 yılında SEDES Holding bünyesinde kurulan Gratis, dünyaca tanınan İngiliz renkli kozmetik markası Sleek ile Türkiye pazarında.    
Modaya öncülük eden inovatif ürünlerinin başarısıyla güzellik profesyonellerin referansıyla özellikle far ve kontürleme paletleri ile dikkat çeken Sleek ürünleri, Gratis tarafından The Hotel Ritz’de Makyaj profesyonelleri tarafından uygulanarak lansmanı yapıldı. Gratis pazarlama Müdürü Gülçin Uysal ve ürünler müdürü Gözlem Yılmaz tarafından tanıtımı yapılan ürünlerde günümüzün yeni trendleri ile ürünlerin örtüştüğü genel profili çizildi.

Bireylerin daha fazla sosyal bir hayat yaşama ve dış görünüşe önem verme isteği, güzellik merkezlerinin sayıca artması ve kozmetik sektöründeki hızlı gelişmeler, kişisel bakım ürünlerinin tüketimine yönelik talepleri artırmıştır 
Sadece güzelleşmek ve çekici görünmek amacıyla kozmetikler hala kullanılmakla birlikte yaşam süresi uzadıkça kronik ve foto yaşlanmanın görünür bulgularını azaltma isteği, insanları yeni arayışlara yöneltmiştir. Bu istekler doğrultusunda çizgi ve kırışıklıkları azaltan, renklenmeyi önleyen, derinin yumuşak görüntüsünü artıran ürünler hızla geliştirilmeye başlanmıştır.  
Günümüzde çok çeşitli etkileri nedeniyle modern toplumun vazgeçilmez bir  parçası olarak karşımıza çıkan, ve hedef kitlesi çoğunlukla kadınlar olan bu ürünler, kozmetikler saç, epidermis, tırnak, dudak gibi insan vücudunun dış kısmında veya dişler, ağız bölgesi gibi iç kısmında temizleyici, görüntüsünü değiştirici, parfümleyici, vücut kokusunu düzeltici veya koruyucu amaçlı olarak kullanılan bir madde veya karışım şeklinde bulunan ürünlerdir 
İlk çağlardan bu yana insanoğlu bu ürünleri güzelleşmek, sağlıklı ve çekici görünmek amacıyla kullanmışlardır.  Güzel, sağlıklı, bakımlı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için kullanılan kozmetikler, kadınların kendine olan güvenlerini artırarak bedenen ve ruhen iyilik halini olumlu yönde etkilemektedir. Güzellik kavramı, tarihsel süreç boyunca kadın ile özdeşleştirildiğinden dolayı kozmetik sektörü bu grubu hedef kitle olarak ele almıştır.
Far ve kontür paletleri ile öne çıkan renkli kozmetik markası Sleek MakeUP, ürün gamı ile makyaj tercihlerini değiştirme konusunda iddialı bir giriş yapmak hedefinde.
Özellikle far paletleri ve likit ruj serilerindeki kalıcılığı ve yüksek pigmentasyonu ile adından çokça söz ettiren Sleek MakeUP, hiçbir zaman tarzını kaybetmeyen klasik ve rağbet gören tonları da modayı yakından takip eden parlak renkleri de geniş ürün gamı içerisinde sunuyor.
Gratis ilgilileri günümüzün modası dudakların dolgun görünümlü hal almasından sonra gerek kontürlü gerekse nude rujlardan ve uzun süre çıkmayan ruj ürünleri ve parlak farların yeni moda trenleriyle uyumlu taraflarını tanıttılar 
Türkiye’de yalnızca Gratis mağazalarında satışa sunulacak olan Sleek MakeUP ürünleri arasındaki Cream Contour paletleri, i-Divine far paletleri, Matte Me likit ruj serisi ve aydınlatıcı paletler dünya çapında en çok satan ürünler olarak dikkat çekiyor. 
Ayrıca profesyonellerden aldığımız bilgilere göre ruj oldukça soluk rengiyle en çok tercih edilen nude rujlar birlikde Sleek MakeUP’ın simgeleşmiş Matte Me likit rujları bulaşmayı engelleyen kremsi formülü ve dağılmayan yapısı ile dikkat çektiğini gözlemliyoruz.
Hafif kremsi yapısıyla sorunlu dudaklara da yardımcı olduğu söylenen rujlar dokularıyla ve verdiği renk yoğunluklarıyla herkes tarafından beğenileceğini, rujların fiyatları da oldukça uygun fiyatlarda olduğu bilgilerini alıyoruz.   
 yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder