Pazartesi

23 ADANA FİLM FESTİVAL PARTY-YILMAZ PARLAR

FESTİVALDE DOĞUM GÜNÜ

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Adana Film Festivali ödülleri, kapanış töreninİ sonrası Hilton Adana’da verilen after party de sürpriz doğum günü kutlaması yaşandı.
Türk sinemasının jön ve karakter oyuncularından Tuğrul Meteer’in dogum gününü kutlayan festival ekibi pasta yerine Adana’nın meşhur tatlısını tepsi içinde sundu.
Çok sevien tatlı espiriler içinde yenilirken geceye renk katan doğum günü partisine dönüştü. Sohbetler ikiye katlandı. Festivalde ödül alan sanatcılar ödül almanın tadını ağızlarıda tatlanarak çıkardılar. 
Doğum günü kutlama alanında, Erhan Tuncer , Mehmet Can Mertoğlu, Kıvanç Sezer, Handan Öztürk, Hiner Saleem, Yüksel Aksu, Reha Erdem, Güven Beklen, Mehmet Salih, Derviş Zaim, Cemil Ağacıkoğlu, Türksoy Gölebeyi, Hatice Aslan, Muhammet Uzuner, Menderes Samancılar, Gizem Erdem, Kıvanç Sezer, Ilgaz Kocatürk, Ecem Uzun, Musap Ekici , Kübra Kip, Bajar, Meral Efe, Yunus Emre Yurtseven, Umut Sakallıoğlu gibi göze çarpan isimler vardı.
Sehbetlerde yeni projeler ön plandaydı. Yetenekli Bayan yöneticelerimizden Çigdem Sezgin ile yaptığımız kısa söyleşide yeni yapacağı sinema filmin senaryosundan “Kadına şiddet “temalı adı ve konusunı gizli tutduğu bir diliminden bahsetdi. O dilim bile çok ses getireceği sinyellerini verdi.
Nuri Alço ile Mahsun Kırmızıgül’ün Kapodokya’da çekimlerinden Tuğrul Meteer’in yeni projelerinden konuştuk.
Adana Büyükşehir Belediyesinin Kültür Sanat Merkezine Bağlı Tiyatrosu hakkında Tiyatro Halkla ilişkileri Fatma Acar ve  Açelya Çeliker’in yaptıkları başarıları çalışmaları dinledikden sonra sarılarak görüntülendik.
Türk sinemasının başarılı karakter oyuncularından Yavuz Karakaş ile bilgi desteği verdiği, Erhan Tuncer'in ilk filmi "Ağustos Böcekleri ve Karıncalar"ı hakkında uzun uzun sohbet etdik.
Sinema konulu sohbetler gece geç saatlere kadar sürdü.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder